Košarka Budućnost-CZV (3.utakmica)

Braćo, sad apsolutno nema nazad! Sad nema odlaganja, ostali smo SAMO MI! Ulazimo u finiš ove iritantne sezone, koja je uticala na zdravlje mnogih. Nije nam u krvi da odustajemo pa to nećemo ni sada uraditi..Ove dvije naredne utakmice su Varvarske bitke za ponos..Bitke koje nas odvajaju od ostalih! Tačnije, Varvari protiv ostatka svijeta, kao i uvijek !

Nećemo komentarisati našu igra u finalnoj seriji jer ti momci ne zaslužuju ni slovo u našem tekstu. Odje ne pričamo o pogodjenim šutevima, odje pričamo o nedostatku hrabrosti i prkosa! Ali ako neko sumnja, mi nismo završili svoj dio “posla”. Nama je ostalo ono najslađe za kraj. Da izbacimo svu muku, ljubav i safru iz sebe i da pokazemo da ovaj grad živi za ovaj klub!

Jako je važno da ostanemo pribrani iako sa svih strana žele da nas uguraju u svoje igre. Skandiranja i vrijedjanja iz Pionira nas ne dotiču jer da bi te nešto vrijedjalo prvo mora bit istina a drugo mora bit rečeno od strane ljudi čije mišljenje cijeniš..U ovoj situaciji skup moralnih nula i njihovo “neorganizovano” navijanje kod nas samo izaziva osmijeh.

Bili smo mi i u većim problemima od ovih pa nismo kukali niti tražili alibi. Porazi su sastavni dio života i oni dodju i prodju ali je pitanje kako ih podneseš i tu je glavna razlika izmedju šampiona i gubitnika. U sezoni u kojoj su svi mnogo očekivali je svakako još teze, ali mi se ne predajemo do kraja. Mi vjerujemo, jer ta vatra još tinja u nama!

Priredimo fin doček košarkašima Crvene zvezde jer njihovi navijači su naši prijatelji. Neka se osjećaju u kao paklu!

Molimo sve Varvare da udju što ranije u salu jer će se kapije zatvoriti u 18:30h. Jako je bitno da zagrijavanje igrača pretekne uz naše prisustvo!

Prodaja karata Varvarima(2 eura) ce biti od 17:00 na mjestu okupljanja – VEMBLI samo clanovima nase tribine, tako da ko to nije nema potrebe da dolazi!

Varvari Podgorica 1987