Info o putu za Nikšić

Zašto je važno da budem prisutan 1. Maja u Nikšiću?

-Zato što je naša obaveza da pratimo klub gdje god igra. Iako mnogi od nas imaju privatne i poslovne obaveze, taj dan je neradni za sve. Opravdanja nema!

-Zato što fudbaleri pružaju dobre partije i zaslužuju našu podršku! Borba je za finale kupa i spektakl na našem stadionu, ne zaboravite to!

-Zato što imamo snagu koju decenijama niko ne može da slomi. Trn u oku svima i možda neki sumnjaju u našu brojku i sposobnost da pokažemo koliko smo jaki! Dajte jednom zauvijek da otklonimo sve sumnje!

-Zato što je nikšićka policija pokazala svu torturu nad nama, misleći da će ožiljci i povrede da nas slome. Možda nijesu upoznati da nas to samo ojača!

-Zbog toga što nidje neće pobjeć Ada Bojana i žurke ali će ostat svakome ko ne podje griža savjesti jer nije bio uz brata tog dana!

-Zbog toga što je to jedino gostovanje gdje postoje protivnički navijači. Nikšić je udaljen sat vremena i postoje svi mogući prevozi. Vozovi, busevi, kombiji, kola, stopiranja..bitna je samo volja!

-Zbog toga što su nam mnoge navijačke grupe pružile podršku i sve su oči opet uprte u nas. Nikad nismo razočarali a nećemo ni sad!

-ZATO ŠTO NAJVEĆI SA NAŠE TRIBINE LEŽI POVRIJEDJEN U ZATVORU I OČEKUJE NAŠ PUN KAVEZ. OČEKUJE DA SE BORIMO ZA NJEGA I NAŠU PRIČU DO KRAJA!

Treba li jos neki razlog da bi pošao za Nikšić?
Polazak autobusa ou 14:00h od stadiona!

Varvari su braća!