Budućnost-Titograd (16.kolo) / Budućnost-Partizan (košarka)

Braćo, očekuje nas pravi navijački vikend! Imamo konačno normalan termin za fudbal kući i to subota u 19h, protiv Titograda.

Nenormalni termini su uslovili da naša brojka na fudbalu nije kakva želimo da bude i zbog toga raduje što su prihvatili naše zahtjeve i sad imamo noćne termine. Pored svih potresa u klubu, imamo velike šanse da osvojimo trofeje ove godine i jako je bitno da budemo brojni i kod kuće i na gostovanjima. Fudbal je uvijek prioritet svakom pravom Varvaru!!

nakon fudbala, konačno prvi derbi u SC Morača ove godine..Dolazi beogradski Partizan a motiva ima i previše da nastavimo niz pobjeda! Oni u tripu da su nikad jači ali isto tako već 5 godina nisu osvojili bodove u Morači!! Ova sezona Budućnosti obećava, imamo dobru ekipu, punu momka koji se bore za nas dres na pravi način. Poslije naših promjenljivih izdanja od početka sezone, sad moramo da zbijemo redove i do kraja godine budemo u punom sastavu jer samo tako možemo zadržati 1. mjesto na tabeli. Serija pocinje sa Partizanom a onda nam do kraja godine dolaze Olimpija Cedevita , Galatasaraj i Zvezda..Naša podrška će biti nikad veća jer želimo da vratimo titulu tamo dje joj je i mjesto.

Zbog svega toga, otkazujte obaveze i dogovorene kafe. Budućnost igra i treba našu podršku!

Subota fudbal BUDUĆNOST-Titograd 19:00h!
Nedelja kosarka BUDUCNOST- Partizan 18:00h!

VARVARI SU BRAĆA!