Budućnost-Iskra (18.kolo)

U četvrtak u 19h na našem stadionu dočekujemo Iskru.

Braćo, još jedan vikend je prošao u dominaciji Budućnosti i u fudbalu i u košarci a iza nas je i odlično gostovanje u Nikšiću! Brojka od 250 ljudi na gostovanju u ovakvoj ligi, pored represije koju trpimo od organa “reda i mira”, samo pokazuje koliko je naša ljubav prema klubu jaka i iskrena!
Kao što smo rekli, Budućnost dominira a mi to pratimo na pravi način. Ostala su još samo 2 kola fudbalskog prvenstva do kraja polusezone i poslije toga nas čeka duga pauza ( sigurno 2ipo mjeseca)..Zbog toga je jako bitno da nastavimo sa dobrim izdanjima i napunimo tribinu u cetvrtak protiv Iskre. Biće večernji termin, od 19h i nema razloga da ne budemo u punom sastavu! Sad se lomi sezona, igramo dobro, navijanje je odlično, brojka može i mora da bude bolja!
Poslije fudbala, u subotu nas čeka baš bitna košarkaška utakmica protiv Olimpije-Cedevite. Jedini protivnik koji nas prati u stopu ali koji nije igrao protiv nas i za kojeg moramo da napunimo tribine kako bi pokazali ko je stvarno lider na Jadranu. Košarkaši, kao i fudbaleri, daju sve od sebe i igraju odlično!
Zato rezervisi četvrtak u 19h za fudbal i subotu u 18h za košarku i budi dio ekipe! Nasi Zvekovi slave 14.rodjendan, zurka na tribini zagarantovana!
Šal oko vrata obavezan!

AJMO VARVARI, ZA NAŠU BUDUĆNOST !!